Op 21 juli is iedereen van harte welkom op het Vossenplein om samen met vrienden en familie te komen smullen van heerlijke frietjes en de eerste mosselen van het seizoen.Tijdens dit typische Belgische feestmaal kan u zalig genieten van accordeons, fanfare en majorettes. Vervolgens zullen wij dansen op het ritme van het volksorkest Rita & Les Martins en kan iedereen uit volle borst populaire liedjes meezingen, samen met ‘Bruxelles Zingt’ en de Brusselse Moestasjes. Een avondje pure ontspanning en genieten van de nationale feestdag!

Resto National heeft steeds één doel voor ogen gehad: iedereen samen aan tafel te brengen en met z’n allen genieten van een onvergetelijke avond. Natuurlijk willen we ook alle mensen uit de buurt die het minder breed hebben verwelkomen. Met dat idee in het achterhoofd is IEDEREEN AAN TAFEL in het leven geroepen.
Door dit initiatief kunnen de mensen uit de wijk die het moeilijk hebben, mee aanschuiven voor de symbolische prijs van €1.
Graag jullie hulp om ons zoveel mogelijk €1-maaltijden te kunnen aanbieden! Dit kan door een gift te doen bij het reserveren online van uw maaltijd.

Met de steun van de nationale loterij